Vadba za mamice

Vadba za mamice je kombinacija pilatesa in funkcionalnih aerobnih vaj, brez teka in poskokov. Na vadbi je poudarek na pravilni telesni drži, ustvarjanju pravilnih, dinamičnih gibov,  s katerimi pridobite mišični tonus in moč, razvijate stabilnost, mobilnost in krepite globoke trebušne mišice.

Ura vadbe vključuje tudi elemente mind-body vadbe, pri kateri se razvija sposobnost zavedanja in umiritve našega telesa.

Vadba se izvaja v manjših skupinah, kjer imaš dojenčka lahko ob sebi na blazini, ga pockrljaš ali podojiš,

KORISTI VADBE:

  • izboljšanje gibljivosti, ravnotežja in koordinacije
  • s krepitvijo mišic medeničnega dna ter mišičnega sistema trupa, hrbta, zadnjice in nog se boš hitreje vrnila v formo
  • antistresni učinek: vsa gibanja so podprta z dihanjem, kar deluje protistresno na tvoje telo
  • pomoč pri bolečinah v hrbtenici, vratu, ramenih

Vadba je namenjena vsem mamicam, tudi tistim ki ste že nekaj let po porodu in se želite vrniti v formo, se povezati s svojim telesom in se umiriti. Vadba je prilagojena mamicam po porodu, tako da je primerna tudi za mamice na porodniškem dopustu, saj lahko na vadbo pridete skupaj z dojenčkom.

Kdo sem? Sem Lara, mamica dveh fantkov, partnerka, inštruktorica pilatesa in varne vadbe v nosečnosti in po porodu ter ljubiteljica gibanja.

vodila te bom skozi vaje in poskrbela, da bodo izvedene pravilno. Prav tako bom izbrala vaje, ki so primerne zate in za tvoje zmogljivosti.

Strast do pilatesa je tista, ki jo boste začutili na mojih urah vadbe. Svojo profesionalnost kombiniram s sproščenim vzdušjem, hkrati pa boste deležne individualne obravnave, saj med vadbo poskrbim da so vaje izvedene pravilno.

Toplo si vabljena v našo malo skupino mamic, ki se gibamo zase.

Vadba se izvaja v čudoviti igralnici Igrajnica, Černetova ul.23, Ljubljana.

Za več informacij sem vam na voljo preko spodnjega obrazca, na elektronskem naslovu pilatesbylara@gmail.com ali na telefonu 041/517-123.