Individualne vadbe

Individualni trening je odlična rešitev zate, če si želiš fleksibilen urnik treningov, če pilatesa še ne poznaš ali pa ti je osebni pristop ljubši kot vadba v skupini. Prav tako je individualni trening pilatesa primeren za vse ki potrebujete prilagojen trening - bodisi zaradi kakšnih posebnosti (poškodbe, omejitve, nosečnice, mamice po porodu).

Za mamice po porodu je zaradi vpliva nestabilnosti in posledično možnih bolečin v ledvenem predelu zelo pomembno razvijanje stabilnosti v ledveno-medeničnem predelu. Pilates lahko kot nežna, vendar učinkovita zvrst vadbe s pripomočki, veliko doprinese k zdravstveni koristi in razvija telesno moč, ki jo pri prenašanju novorojenčka prav vsaka mamica nujno potrebuje.

Pilates je vadba, ki vsebuje vaje za tiste mišične skupine, ki vam pomagajo doseči življenje brez bolečin v križu, pokončno in ravno držo telesa, saj z vajami odprete prsni koš, poravnate telo in začnete uporabljati pravilno držo telesa kjer koli in kadar koli, oblikovano telo - predvsem v predelu pasu, umirjenost telesa, kar dosežemo z globokim dihanjem in preventivo pred poškodbami. Prav tako pestrost vadbi doprinese uporaba različnih pripomočkov in prijetna glasba.

Individualne treninge izvajam na Škofljici, lahko pa se dogovorimo tudi za drugo lokacijo.

Za posvet prijave zbiram preko spodnjega obrazca, na mail pilatesbylara@gmail.com ali me pokliči na telefonsko številko 041/517-123.